Steder i Lake of Steam

Mintar

Tidligere styrt av Bane-tilbedere ledet av Teldorn Darkhope, som brente ned og okkuperte byen i 1369. Konstellasjonen befridde Mintar i 1387 på initiativ fra Kendra. For tiden styres byen av et råd med representanter for den tidligere kongefamilien, Oghma-kirken, handelsstanden, Tethyr, helter fra revolusjonen og ymse riffraff. Det går sånn passe bra.

Darkhopes løytnant, Alramman Freebane, okkuperte en tethyriansk landsby som het Kzelter. Denne ble også befridd av Konstellasjonen, og er nå tilbake på tethyrianske hender.

Yeshpek

Styrt av Khaldomaunen av Yeshpek, Ilbaerth Malklyn. Han kalles også "Gamle steinansikt" eller "Kongen av Yesh".

Byvakta kalles Kardryn og er på rundt 1200 mann. Byen er selvstendig, men tar hint fra byen Suldolphor i styre og stell. Yevvens Riddere er en kavaleristyrke på 700 mann. Byens bannere er lilla med en sirkel av sølvkjetting i midten. Byen er kjedelig og firkanta, med firkanta bygninger uten pynt, og smijernsgjerder og låste porter.

Den Gylne Ambolt

Tempel til Gond. ”Gamle lærkjeve” Gadault Mitheir er høyprest.

Det Blodige Tøybelte

Nytt og relativt tomt tempel til Ilmater. Ærede Broder Hartom Berolino driver tempelet, og er en av de ti personene som er utvalgt til å drive valgkamp for æren av å bli folkets nye Khaldouman.