Konstellasjonen

Eventyrergruppa Konstellasjonen har flere tilholdssteder.

Huset i Athkatla

Gruppa har gått sammen om å leie et hus i håndtverkerstrøket i Athkatla.

Etasjene er lagt opp som følgende på bildet til høyre:

  • Kvisten
  • Andre etasje
  • Første etasje
KonstellasjonenBlankRett.jpg

Bildet ligger i riktig himmelretning (opp er nord, ned er sør, osv). De lyseblå strekene viser hvor dørene er, de mørkeblå strekene indikerer vinduer. De brune strekene og røde pilene viser hvor trappene er og hvilken vei de leder.

Første etasje:

Inngangspartiet ligger mot øst. Det første rommet er en type entré, med en trapp opp til andre og en dør inn til stua.

Fra stua kan man gå inn i gangen mot høyre, og så er det en dør til et skap under trappa til venstre. På vestre vegg ligger et ildsted.

Gangen leder til tre rom, og en utgang bak huset.

Det første rommet er kjøkkenet. Den samme murpipa som brukes til ildstedet i stua, brukes også til jernovnen på kjøkkenet.

De to neste rommene er soverom. Rommet lengst vest er Adahs rom, det andre tilhører Cortés.

Bak huset er det en bitteliten bakgård med et lavt gjerde (markert med grønn strek på kartet) og en port ut mot en bakgate. I bakgården ligger også utedassen.

Andre etasje:

I andre etasje kommer man først opp trappa og inn i et relativt stort rom med en kakkelovn som bruker samme murpipe som ovnene nede. Trappa går videre opp til kvisten.

Rommet langs østveggen har to vinduer som slipper inn morgensola. Dette er Kendras rom.

Hovedrommet har også en smal gang mot vest, som leder til to store rom og et vindu ut mot bakgata. Piero har det midterste rommet, mens det vestlige står tomt. Det brukes til lagringsplass.

De to rommene som ligger her er større enn de i første etasje. Rommet lengst mot vest har et vindu ut mot bakgata.

Kvisten:

Opp det siste av trappa kommer man til kvisten; et eneste stort rom uten møblement. Langs nordveggen og sørveggen skråner taket såpass at det er umulig å stå oppreist her (markert med grå felter på kartet). Det er også såpass lavt under taket i hele rommet at en person av størrelse Large eller større ikke kan stå oppreist i det hele tatt der oppe.

Trix har slått seg til på loftet sammen med Sedho.

Murpipa passerer tvers igjennom kvisten uten at det er satt inn noen ovn her.

Omtrent midt i rommet står en stige som leder opp mot ei takluke.

Det er to vinduer på vestsiden ut mot bakgata, og en stor luke i østveggen som kan åpnes helt opp. Oppunder takmønet henger en talje som kan brukes til å heise varer eller møbler opp til kvisten gjennom denne luka.

Blågrend

Spesielt Cortés har slått seg ned her, og har sine følgesvenner, kone og barn her.

Den snurrige dungeonen

To dager øst for Purskul i Amn ligger en lund hvor trærne danner et naturlig lysthus. Under en steinhelle er en nedgang til en kjeller med merkelige egenskaper. Trix har bestemt seg for å etter hvert kjøpe området og bygge noe oppå.

Kart til høyre, kartnøkkel under. Alle dører åpnes ved at man kaster magi på dem, og lukkes av seg selv. Det er ikke noen dørhåndtak. Innenfor hver dør er en fall-lem som resetter av seg selv og blir veldig vanskelig å oppdage. Piero har snekret noen små broer å legge over fall-lemmene.

[Merknad:] Jeg fikk ikke til å vise tallene akkurat som jeg ville på kartet fordi jeg lagret det på en måte som slettet lag osv. i Gimp. Derfor er det noen numre som ikke "lainer opp". Bør være forståelig for det.

Røde nummer: Rom

1 — Inngangsparti

Akkurat nå dekket med gamle likdeler og debris. Likdelene er gamle nok til at de ikke lukter lenger, og de fleste er helt tørre.

1A — Kjøkken

Vedovn med ett eller annet mystisk avtrekk. Bord og stoler. Skap. Et fyrfat.

2 — Sovesal

Fire senger, fire små kister (tomme). Ingenting annet.

Nummerert%20kart.jpg

3 — Finere soverom

Møblert med seng, kiste (tom), bokhyller, bord og stoler og en pult. Bøkene er på et merkelig språk. Hyllene kan flyttes for å komme til et bart, lite rom på innsiden — perfekt for å gjemme seg hvis man har behov for det.

3A — "Panic room"

Tilgjengelig via bokhyllene på soverommet.

4 — Spisestue

Bordplass til tolv. Skjenk og sølvtøyskap. Fyrfat.

5 — Tempelrom

Dedikert til det som ser ut som Mystryl. Statue av den døde gudinnen står i hjørnet. Et flekkete steinalter står langs den ene veggen, benker langs to vegger, og fire små fonter med henholdsvis grå, blå, hvit, og rød væske oppi.

6 — Daimyoens skjulested

En lang, smal gang som åpner med en statue av en smilende mann i eksotisk rustning som holder en stor, rød juvel i hendene. Gangen går videre inn, full av små feller, til man kommer til noen kister som nå står tomme.

6A — Skattkammer

Tre kister står her, alle tomme. Den ene ligger på bunnen av en sjakt.

7 — Korridor

Ikke noe spesielt med den, egentlig.

7A/B — Sovealkover

Her står en seng i hver alkove, og en liten kiste (tom).

Grønne nummer: Portaler

7 — Strand

I nærheten av Halruaa. Folketomt da Konstellasjonen var der.

8 — Tempelruin

Et sted i Dalelands. Noen vrocker herjet området, men er nå døde.

9 — Ørken

Et sted i Anauroch. Purple worms var å finne i området. Den som ble drept har fremdeles skatter i magen…

10 — Steinlabyrint

The Tortured Lands, et område fullt av flinder (tøffere gnoller). Konstellasjonen utryddet nesten en hel stamme da de var innom.

11 — Zen-hage

Et eller annet sted, gudene vet hvor. Befolket av et merkelig, eksotisk, organisert slag av mennesker som ser ut til å sette pris på korrekthet og disiplin.

12 — Taiga

Muligens the Evermoors.

13 — Under vann

En sunket by i den Skinnende sjøen. Noe stort lurer i vannet… sannsynligvis en krake.

Gule nummer: Tilbakekomst

Når man kommer tilbake gjennom portalene, havner man i en tilfeldig seng eller på alteret i tempelet. Slå 1d8 for å avgjøre hvor du havner.