25 10 11

Konstellasjonen splitter opp i noen timer og gjør litt forskjellig. Adah bruker noen penger på fattigstrøket i Riatavin, Kendra gjør yoga-øvelser i parken, Cortés preker Lliiras ord (og drikker Lliiras skål) på Manticoren, Trix og Piero spør litt rundt om karavaner.

På Uroksen snakker Trix, Adah, Piero, og Kendra med Arsid Tormaril, en av de som styrer byen. Han forklarer at de har et undergrunns-slavehandel-problem, og vil gjerne at noen uavhengige folk tar en nærmere titt. Cortés blir henta, og de drar til Villhunden, et vertshus som visstnok brukes som base.

Utenfor Villhunden er det ei kjellerdør som går ned til en smal tunnel. For å skjule at de har gått ned, kaster Cortés en illusjon av et garderobeskap på toppen av døra. De blir likevel oppdaget, men ingen følger etter. Tunnelen går til en vinkjeller, ei luke opp til kjøkkenet, og en tunnel to kloakken. Gruppa ser en fyr i tunnelen men han kommer seg unna.

De går opp via kloakken og går inkognito inn på Villhunden. Ei av "gledespikene" der er veldig tilkneppet, og når Piero sjekker henne opp og blir med henne på høyloftet, finner han ut at hun har en rustning på seg, og masse våpen under skjørtet. Etter litt hopping i høyet går de tilbake. Piero kan fortelle at fyren de så tidligere under huset sitter på kjøkkenet.

Gruppa går inn i stallen via stalldøra ute, og finner ei luke i gulvet. Når det går i døra kaster Cortés enda en illusjon av et skap over dem der de står. Det blir et basketak som ender med tre døde og to fanger, og 23 frigitte slaver fra kjelleren i stallen.

Arsid Tormaril belønner gruppa med 1500 gull, og gir dem kost og losji som følge med en karavane sørover til Saradush.


<— 10.10.11
06.11.11 —>