13 09 11

Gruppa utforsker den øde dalen. De finner bebyggelse, blant annet en brolagt sti som fører til flere halvraste hus og andre bygninger. De finner blant annet en dyp revne i det ene huset, som leder ned til en mørk tunnel der det er spor av ferdsel. Denne hula ble ikke utforsket noe videre.

På området er det også et lysthus, et gravkammer, et hus med morderiske planter på veggene, tre arkane ritualplasser, og en åpen plass der et digert skjelett går til angrep. Et rom fører også (via en sammenrast vegg) til en hule der det skjuler seg et monster. Blant de som monsteret har spist, finner gruppa likene av noen drow.

Etter dette ber gruppa gruvearbeiderne om å forsegle utgangen fra gruven til dalen. De får deretter et brev med seg fra Gromnar Gråstein, arbeidslederen, som skal skaffe dem betaling når de kommer hjem til Athkatla.

Vel hjemme venter tre brev: Et til Adah fra far, et til gruppa fra Chauntea-presten Tolino Morningdew, og et til Piero fra Sybilla i Crimmor. Brevet fra Sybilla forteller om en vismann som kanskje kan hjelpe Piero å finne den tapte søsteren sin.

Gruppa reiser til Crimmor og møter Sibylla og vismannen Kilamon. Kilamon har fått visjoner fra Savras, og forteller at han har en sønn som heter Omar, som han gjerne vil vite om lever eller er død, og om det finnes noen etterkommere av ham. Omar skal være rundt 50 år nå. Han ble tatt som slave i området en dags reise østover fra byen Almraiven i Calimshan. Omar forsvant for 20 år siden. Hvis gruppa kan finne noen spor etter ham, vil Kilamon hjelpe dem med å finne Selûnes orakler.


<— 30.08.11
27.09.11 —>