13 03 12

Konstellasjonen chiller i Athkatla og venter på Adah. Trix "synes det mangler noe", og Cortés foreslår at øl og vin kan kurere det meste. På en tur innom Eventyrerlauget møter de den fillete Tegno, en kriger som beskytter de svake i Ilmaters navn. Kendra opplever noe rart og våkner i kloakken neste morgen, men klarer å skjule hendelsen for de andre. Piero oppdager at rotter har vært på ferde på dass.

Gruppa tar med seg Tegno og takker ja til å rydde ut kobolder fra ei fjellbygd ved havet, visstnok et "sesongoppdrag", kan de som er lokalkjente fortelle. Gruppa tråkler seg igjennom et gammelt gruvekompleks der de ender opp med å drepe alle voksne koboldmenn unntatt to, som får leve og ta ansvar for kvinner og egg. Kendra oppfører seg erratisk underveis — det kan virke som om hun har blitt mer hensynsløs i det siste.

Koboldkrigeren Kerrdremak blir utpekt som klansleder etter at gruppa tok livet av Turrmurrik, den tidlige lederen. Kerrdremak får streng beskjed om å ikke plage menneskene, ellers kommer Konstellasjonen tilbake og slår ham paddeflat.


<— 28.02.12
27.03.12 —>