10 10 11

Konstellasjonen slår leir i bushen, men blir oppdaget i løpet av natta og angrepet av en tropp med gobliner ledet av en slags prest eller sjaman. De slår motstanden tilbake, og morgenen etter sporer de opp og dreper sjamanen i goblinenes leir. Leiren brennes.

Etter dette drar gruppa videre østover mot handelsveien. De finner et vertshus langs veien, og slår seg sammen med en karavane derfra videre mot Riatavin. Når veien begynner å gå mot øst, blir de møtt av et følge med alvekrigere til hest. To av dem stopper og prater litt med Trix.

Til slutt kommer de til en frukthage som eies av handelshuset Lathanders Hus. Veien inn til Riatavin går igjennom frukthagen, forbi salgsboder med appelsiner, epler, meloner, druer, og så videre.

Forbi hagen ligger selve Riatavin, en by hvis sentrum markeres av et 90 fot høyt tårn med en magisk, evig flamme i toppen. Gruppa tar inn på det luksuriøse vertshuset Uroksens Byrde. Trix og Cortés går opp i tårnet, Adah og Kendra selger ting (og shopper), mens Piero tar seg av innlosjering. På Uroksen bor også en Greve, og om kvelden spiser han middag sammen med en arrogant kar som bærer et Gond-symbol. Cortés plager dem littegrann med noen spørsmål.

Senere legger Cortés og Trix en plan om å få Adah til å møte Cortés i hagen til Tormaril-familien, en av de styrende familiene i byen. Trix skriver en lapp (som ikke har noen underskrift) og lager en krans av høstløv som han legger inn på rommet hennes mens hun sover. Deretter drar Trix og Cortés på vertshuset Den Brølende Manticore, og drikker seg sanseløse.

Neste morgen finner Adah lappen, og konkluderer med at Trix (håndskrifta) vil at gruppa skal møtes i hagen. Kendra drar dit rundt middagstider, men blir sittende og vente. Piero leter opp Cortés, som har sovna på Manticoren og ikke husker et pøkk. Trix våkner i hagen der han har brutt seg inn, og blir vennlig men bestemt kastet ut av hagens eier. Forviklingar!

Gruppa bestemmer seg for å bli en natt til i byen.


<— 27.09.11
25.10.11 —>